Vad andra tycker om CBD

Vad andra tycker om CBD

Läs om vad andra tycker om CBD som kostillskott i vardagen.
Hej, har nu använt cbd olja (helt THC-fri) i över ett halvår. Har mindre värk i kroppen från in fibromyalgi och tycker att jag är mer balanserad i mitt psykiska mående. Är jätteglad och nöjd att jag vågade testa, har förändrat mitt liv.
Rachel, 42 år
Som nybliven mamma för andra gången har jag haft jättesvårt att varva ner på kvällarna efter att ungarna somnat. Men ett par droppar CBD olja på kvällen hjälper både mig och sambon att slå oss till ro. Önskar jag kände till CBD olja inför min första graviditet ... Game changer!
Marie, 27 år
Har tampats med diabetes typ 1 sedan 1972, med väldigt svängade blodsocker. Efter ett års använding från påtryckningar av kompisar som testat CBD så har mitt blodsocker blivit stabilare, båda det dagliga och långtids sockret. Skulle aldrig gå tillbaka till ett liv utan CBD.
Robert, 48 år
Har Artros sedan långt tillbaka med svåra ledsmärtor i både knän och armbågar. CBD kräm har hjälpt mig bli av med större delen av mina smärtor och gett mig ett liv jag bara kunnat drömma om med barn och barnbarn. Har CBD kräm att tacka för det.
Daniel, 64 år
Cras consectetur consequat a dapibus. Praesent luctus purus at odio tempus, nec euismod a felis aliquet. Vivamus ut risus at risus lacinia condimentum nec sit amet ligula. Mauris ac molestie dui, efficitur libero velit facilisis.
Elin, 24 år
CBD har varit livsförändrande för min del. Har mer energi, djupare sömn och ett generellt sett stabilare humör. Mår helt enkelt bättre både fysiskt och psykiskt tack vare CBD!
Marcus, 33 år
Jag har gått ifrån ett beroende av hasch & marijuana och ersatt det helt med THC fri CBD. Räddningen i mitt liv... Har lidit av ångest och depression ända sedan barnsben. Dessa symptomen är näst intill borta nu.
William, 29 år
Min 83 åriga mamma använder numera CBD olja dagligen för sin artros. Hon hade så ont att hon inte kunde gå. Tog x antal smärtstillande som hon fick utskrivet av läkare, men inget hjälpte. Jag föreslog för henne att hon skulle testa CBD, men hon var skeptisk. Efter 10 dagar kunde hon sluta ta sina tabletter från läkaren. Oljan gjorde underverk på henne!​
David, 54 år

Lämna en recension

Vill du också dela med dig av dina erfarenheter av CBD? Tveka inte, lämna en recension.